FAMILIERECHT

Familierecht ziet op de juridische facetten van het leven, van (voor) de geboorte tot (na) de dood. Ook erfrecht valt daaronder. In de praktijk gaat familierecht, vanwege de materiële èn immateriële belangen, in veel gevallen gepaard met sterke emoties. Het gaat er dan om te zoeken naar een juridische oplossing waarbij ook de immateriële belangen worden meegenomen.

NALATENSCHAP

Het overlijden van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. Naast de emoties spelen er vaak veel vragen bij de nabestaanden.

ECHTSCHEIDING

Een op de drie huwelijken strandt en er gaan jaarlijks heel wat samenwonende stellen uit elkaar. Bij een scheiding moet er veel geregeld worden.

HUWELIJKSE VOORWAARDEN

U kunt een hoop problemen achteraf voorkomen door de zaken voor het huwelijk in goed overleg te regelen in huwelijkse voorwaarden.

(LEVENS)TESTAMENT

Het levenstestament is een testament waarin u zaken regelt voor het geval u nog leeft, maar al dan niet tijdelijk, niet meer in staat bent uw eigen belangen te behartigen.

Uiteraard kunt u bij mij terecht voor een advies op maat. Of het nu gaat om een nalatenschap, huwelijkse voorwaarden, een (levens)testament of de afwikkeling van een scheiding, ik sta graag voor u klaar.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen om te kijken wat ik voor u kan betekenen.